Tarieven

Therapie voor iedereen

Ik wil graag dat ieder inkomen toegang heeft tot hulp. In een steeds duurder wordende maatschappij is dit geen gemakkelijke opgave.

Betaalbare zorg

Ik kies voor drie trappen in mijn tarieven. Ik wil hiermee bereiken dat voor de meeste mensen mijn zorg toegankelijk is. Ik zoek naar een balans tussen zelfzorg en de zorg die ik bied. Dit is mijn uitkomst.

Op basis van vertrouwen.

Tarieven

Persoonlijk consult

 • Tarief laag 41,50 euro
 • Tarief midden 59,50 euro
 • Tarief hoog 67,50 euro

De ontmoeting

Drie sessie van één uur waarin we elkaar leren kennen – 135 euro*.

Passen we bij elkaar? Kan ik je helpen of ben je elders beter af? Belangrijke vragen. Vragen die de uitkomst van de therapie kunnen bepalen. Ik vind het belangrijk om hier ruimte voor te maken.

*Bij een laag tarief geldt de normale prijs voor een sessie.

Afspraak maken

Wat vind je ervan?

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen over mijn tarieven

Ik snap dat je misschien vragen hebt over mijn tarieven. Hoe kies ik het juiste tarief? Hieronder geef ik antwoord op enkele vragen. Mocht jouw vraag er niet bij zitten, neem dan gerust contact met me op.

-
-

Tarief kiezen

 • Ik ga uit van 3 inkomenstarieven. Dit zijn richtlijnen die je kan volgen met het bepalen van je tarief. Een bruto jaarinkomen onder de 25.000 euro komt in aanmerking voor het lage tarief. Een bruto jaarinkomen van boven de 40.000 euro komt in aanmerking voor het hoge tarief. De andere komen in aanmerking voor het midden tarief. 

  De belangrijkste overweging: Doet het recht aan jou en aan mij? 

 • Mijn ideaal is dat zorg toegankelijk is voor iedereen. De een heeft wat meer te besteden dan de ander. Welk tarief bij jou past, bepaal jij zelf. Ik wil je hierin vertrouwen. Jij weet wat je kan missen en wat niet. Welk tarief voelt goed voor jou? En doet het recht aan het vertrouwen wat ik in je stel? Als dit op beide vragen met ‘ja’ beantwoord kan worden, dan zit je goed. 

 • Het kan zijn dat er te veel mensen in behandeling zijn in het lage en midden tarief. Deze wachtrij is er vanuit een stuk zelfzorg. Ik wil dat zorg toegankelijk is voor iedereen, maar ik wil zelf (met mijn gezin) ook kunnen leven. De rekeningen moeten ook betaald worden. Dat is voor niemand vreemd. Ik zoek een balans tussen zelfzorg en de zorg die ik bied. 

 • Dat is vervelend. Ik zou je willen vragen om contact met mij op te nemen. Samen kunnen we mogelijk een oplossing vinden. 

Vergoeding

 • Ik heb bewust gekozen om niet vergoed te worden vanuit de zorgverzekering. Er zijn zoveel regels waar ik aan moet voldoen en die regels gaan niet over de daadwerkelijk zorg, maar over geld. Ik doe daar niet aan mee. Voor mij gaat zorg over mens tot mens contact. Niet over tijdgebonden handelingen en te veel administratie die weinig te maken heeft met het geven van goede zorg. 

 • Een tweede belangrijke reden vind ik de motivatie. Ik heb ondervonden in mijn tijd als fysiotherapeut, dat mensen die het uit eigen zak betalen, meer gemotiveerd zijn dan mensen die het vergoed krijgen. Ik vind deze interne motivatie een belangrijke factor in een behandeltraject. 

Contact

Vragen, opmerkingen en feedback.

Ze zijn welkom.

Bel of stuur je bericht.

(+31) 6 48757746

Contactformulier

  Jouw naam *

  Jouw e-mailadres *

  Onderwerp

  Waar wil je het over hebben? *

  Mijn contactformulier vraagt je om je naam en email-adres, zodat ik contact met je op kan nemen. Bekijk gerust mijn privacyverklaring om te zien hoe ik met je gegevens omga. Eerlijkheid en transparantie.

  Social Media

  Ook via social media ben ik te volgen en te bereiken.

  (+31) 6 48757746
  Antiloopstraat 43B 4817 LA Breda
  wouter@groeienherstel.com

   Wat is jouw verhaal?

   Of je nu een vraag hebt, je verhaal kwijt wilt of wilt weten wat ik voor je kan betekenen…

   Bel of stuur je bericht.

   (+31) 6 48757746

   Contactformulier

   Jouw naam *

   Jouw e-mailadres *

   Onderwerp

   Waar wil je het over hebben? *

   Mijn contactformulier vraagt je om je naam en email-adres, zodat ik contact met je op kan nemen. Bekijk gerust mijn privacyverklaring om te zien hoe ik met je gegevens omga. Eerlijkheid en transparantie.

   Back to top