Mooie openstaande elementen

Haptonomisch Coach

Ik ontwikkel me continu en blijf in beweging. Om jou de beste zorg te bieden. Leer me rustig kennen.

Ik bied hulp bij
worstelingen met het leven.

In mijn praktijk werk ik met uiteenlopende klachten die gelinkt zijn aan het hebben van gescheiden ouders.

 • Burn-out
 • Overgewicht
 • Game-verslavingen
 • Relatieproblemen
 • Depressie
 • Chronische lichamelijke klachten

Haptonomisch Coach

Worstelen
met het leven.

In 2003 we open far far away, behind the word mountains, far from the countries.

A wonderful serenity has taken possession.
5-Stars Support
A wonderful serenity has taken possession.
Unlimited Users
A wonderful serenity has taken possession.
Responsive Design
A wonderful serenity has taken possession.
Regularly Updated
A wonderful serenity has taken possession.
Elite Author
A wonderful serenity has taken possession.
Online Support

Hulp bij worstelingen met het leven. 

Omdat je een leven wil waarin je kan blijven staan. Waarin je tools hebt om met frustraties, teleurstellingen en emoties om te kunnen gaan. Ze automatisch wegstoppen of reageren op een manier die je niet helpt heb je nu lang genoeg gedaan.

En dit komt dus niet vanzelf aanwaaien.

Het belang van
Ontdekken.

De gebeurtenissen uit mijn verleden, bepalen mijn gedrag van nu. Wat ik in mijn jeugd niet geleerd heb, moet ik in het nu leren. Het komt niet aanwaaien. Niet altijd leuk, maar wel uitdagend. Een ontdekkingsreis.

Contact

Vragen, opmerkingen en feedback.

Ze zijn welkom.

Bel of stuur je bericht.

(+31) 6 48757746

Contactformulier

  Jouw naam *

  Jouw e-mailadres *

  Onderwerp

  Waar wil je het over hebben? *

  Mijn contactformulier vraagt je om je naam en email-adres, zodat ik contact met je op kan nemen. Bekijk gerust mijn privacyverklaring om te zien hoe ik met je gegevens omga. Eerlijkheid en transparantie.

  Social Media

  Ook via social media ben ik te volgen en te bereiken.

  (+31) 6 48757746
  Antiloopstraat 43B 4817 LA Breda
  wouter@groeienherstel.com

   Wat is jouw verhaal?

   Of je nu een vraag hebt, je verhaal kwijt wilt of wilt weten wat ik voor je kan betekenen…

   Bel of stuur je bericht.

   (+31) 6 48757746

   Contactformulier

   Jouw naam *

   Jouw e-mailadres *

   Onderwerp

   Waar wil je het over hebben? *

   Mijn contactformulier vraagt je om je naam en email-adres, zodat ik contact met je op kan nemen. Bekijk gerust mijn privacyverklaring om te zien hoe ik met je gegevens omga. Eerlijkheid en transparantie.

   Back to top