De Ontmoeting

Passen we bij elkaar?

Je komt er zelf niet uit. Die problemen, frustraties of wat dan ook. Het achtervolgt je. Hoe hard je ook rent. Ik heb je iets te bieden, als jij dat wilt. 

Uitstellen

Niets laat zich zo lekker uitstellen als persoonlijk problemen of lichamelijke klachten. Ach, komt wel goed. Het gaat weer even beter en een paar dagen later zit je weer in diezelfde put. Keer op keer.

Die klote vicieuze cirkel.

Je loopt hartstikke vast.

Je wilt het wel doorbreken. Maar tjonge jonge, wat is dat moeilijk. Je moddert maar wat aan en krijgt alleen meer van hetzelfde. Herken je jezelf hierin?

Op social media en internet verslind je de blogs met tips die je mogelijk helpen. Want je wilt je weer zo snel mogelijk lekker voelen en alles weer op de rit hebben. Uiteraard staan er heel veel goede tips in al die blogs. Maar ze zijn niet op jou toegespitst. Ze zijn te algemeen. Je hebt er pas wat aan als je je valkuilen in het echte leven gaat herkennen. 

Geen blog ter wereld legt je uit hoe je de kern van je specifieke probleem of frustratie te pakken krijgt.

Wouter, heb jij dan de oplossing voor mij?

Ik heb niet de oplossing voor je, maar ik help je hem wel vinden.

Zo kan je straks het leven aan zoals het komt. En heb je mij niet meer nodig.

Ik noem het: De ontmoeting.

Drie sessie waarin we elkaar leren kennen. Passen we bij elkaar? Kan ik je helpen of ben je beter af bij iemand anders? Ik ben daar gewoon eerlijk over. Jouw herstel staat voorop. Het komt erop neer dat je jezelf gaat ontdekken, met hulp van een gids. Iemand die ervaring heeft en zelf ook al een eind heeft gelopen.

Die gids, dat ben ik.

Wouter coacht en begeleid mensen bij worstelingen in of met het leven. Specialist in luisteren naar jouw verhaal. Op zoek naar jouw oplossing.

Afspraak maken

Wat vind je ervan?

01

Hoe

Hoe verloopt een sessie?

Een sessie duurt ongeveer 1 uur. Het is mogelijk dat we iets uitlopen, gezien de aard van sommige onderwerpen. Maar wat kom je tegen als je met mij aan de slag gaat?

 • Je brengt in kaart wat je dwars zit.
 • Je komt erachter welke gebeurtenissen hier mogelijk een rol in spelen.
 • Je leert je lichaam te betrekken in de keuzes waar je voor staat.
 • Je leert je grenzen aan te geven en het leven in te richten zoals jij dat wilt. 

Dit gaat met vallen en opstaan. Een proces. Twee stappen vooruit en één naar achteren.

Jezelf her-ontdekken.

02

Wat

Wat kun je verwachten van ‘de ontmoeting’?

 • Inzicht in de oorzaak en kern van je gedrag en welke problemen dit je geeft.
 • Je zet een eerste stap (lees: eerste stap) om je leven in te richten zoals jij dit wilt. 
 • Je ervaart succes, omdat jij de lef en moed hebt gehad om naar jezelf te durven kijken. 
 • Je weet of je verder wilt met mij of niet.

Het begin van iets moois.

Zeg je nu dat ik in 3 sessie overal vanaf ben?

Nee, dat zeg ik absoluut niet.

Je kan niet in 3 sessies bereiken wat je wilt. Hier is meer tijd voor nodig. Ik kan wel zeggen dat het wel zo is, maar dat botst met mijn waarden. Ik wil namelijk eerlijk en transparant zijn. Het is een begin. 

Wouter coacht en begeleid mensen bij worstelingen in of met het leven. Specialist in luisteren naar jouw verhaal. Op zoek naar jouw oplossing.
 • Sessies met mij gaan over helderheid in je hoofd. Helderheid over wie je bent en wilt zijn. Wat er bij jou past en wat niet. Niet meer automatisch doen wat je altijd hebt gedaan. Hierdoor zit je tenslotte in de situatie waarin je nu zit.

  Je leert dat keuzes meer zijn dan enkel ratio. Je gaat keuzes maken vanuit je ‘hele zijn’. Dit klinkt zweverig. Toch is het van groot belang. Je krijgt eindelijk scherp wat er in je lichaam speelt en welke emoties een rol spelen in de keuzes die je maakt. En die op de plek houden waar je nu bent en niet wilt zijn. 

  Want, als je dit eenmaal in de smiezen hebt, dan wordt het leven steeds minder moeilijk. Tevens leer je mogelijkheden te ontwikkelen om op te komen voor jezelf. Dit kan jij bereiken.

03

Wie

Is ‘De Ontmoeting’ iets voor jou?

Waarschijnlijk loop jij ‘tegen dingen’ aan in het leven. Je bent er al een langere tijd mee aan het worstelen. Je kan het wel dragen, maar je merkt dat je er toch iets mee ‘moet’. Je wilt namelijk vooruit. 

 • Jouw ouders zijn gescheiden en je vermoed dat dit toch wel wat invloed heeft gehad. Want blijkbaar konden je ouders al langere tijd niet zo goed meer met elkaar overweg. 
 • Je bent misschien al bij verschillende hulpverleners geweest, maar het heeft niet of te weinig geholpen. De trucjes van mindfulness helpen ook niet meer.
 • En je merkt nu dat je echt hulp nodig hebt bij het uitpuzzelen van wat er precies speelt. En belangrijker, hoe je dit om kan draaien zodat het wel goed voelt en energie oplevert.

Maar ik snap als geen ander dat het lastig is om de stap te maken. Twijfel, twijfel, twijfel. Allerlei vragen en argumenten doemen op in je hoofd.

Helpt het wel?

Past hij wel bij mij?

Precies daarvoor heb ik ‘De Ontmoeting’ in het leven geroepen. 

Vooruit

Waarom zou je dit doen?

Omdat je een leven wil waarin je kan blijven staan. Waarin je tools hebt om met frustraties, teleurstellingen en emoties om te kunnen gaan. Ze automatisch wegstoppen of reageren op een manier die je niet helpt heb je nu lang genoeg gedaan. 

En dit komt dus niet vanzelf aanwaaien.

Pionier

Hoe moedig ben jij?

De realiteit is dat veel mensen maar aan blijven modderen. Ze hebben (nog) niet de moed om zichzelf in de ogen te kijken. Om hun schaduwkanten te belichten en er wijzer van te worden. Ze vluchten en blijven doen wat ze deden. Drank, drugs en rock-‘n-roll. Het helpt ze niet. Sterker nog, ze zijn alleen maar verder van huis.

 • Weinig mensen hebben de moed om de hand in eigen boezem te steken. Hun eigen handelen onder de loep te nemen en te reflecteren op wat zij voor aandeel hebben in ‘de misère’. Dit kan je verwachten:

  • Het is pijnlijk om te kijken naar je eigen tekortkomingen en wat je tekort gekomen bent. Ik steun je hierin. 
  • Dat het eng, spannend en klote is. Dat klopt. Niets mis mee. 
  • Je leert jezelf kennen. De power die je in je hebt. Je bent veel sterker, talentvoller en kleurrijker dan je denkt. Ik help je het ontdekken. Als jij deuren die dicht zijn in jezelf weer open kan zetten… Wauw. Dat is waar het gebeurd. Onbeschrijfelijk.

Je kunt nu twee dingen doen

Optie 1

Doorgaan zoals je bezig was.

Je krijgt meer van hetzelfde. Punt. Niets mis mee uiteraard. Je blijft jezelf bewijzen, dat je goed genoeg bent. Of jezelf aanpassen… Als anderen je maar leuk genoeg vinden. Je verslavingen blijven je achtervolgen: eten, werken, alcohol, roken, gamen, enz.

En vooral: Je doet geen recht aan jezelf. Je leeft voor anderen en niet met anderen. Geven en nemen is niet in balans. Je geeft teveel of neemt te veel.

Optie 2

Je springt in het diepe en neemt contact met me op. 

Je gaat écht leven en je neemt contact met mij op om een belafspraak te maken. Samen kunnen we kijken of ‘De Ontmoeting’ bij je past en kunnen we een eerste afspraak inplannen. 

Bel me op (+31) 6 48757746 of stuur me een bericht.

Contactformulier

  Jouw naam *

  Jouw e-mailadres *

  Wat is jouw reden om in het diepe te springen? *

  Mijn contactformulier vraagt je om je naam en email-adres, zodat ik contact met je op kan nemen. Bekijk gerust mijn privacyverklaring om te zien hoe ik met je gegevens omga. Eerlijkheid en transparantie.

  Contact

  Vragen, opmerkingen en feedback.

  Ze zijn welkom.

  Bel of stuur je bericht.

  (+31) 6 48757746

  Contactformulier

   Jouw naam *

   Jouw e-mailadres *

   Onderwerp

   Waar wil je het over hebben? *

   Mijn contactformulier vraagt je om je naam en email-adres, zodat ik contact met je op kan nemen. Bekijk gerust mijn privacyverklaring om te zien hoe ik met je gegevens omga. Eerlijkheid en transparantie.

   Social Media

   Ook via social media ben ik te volgen en te bereiken.

   (+31) 6 48757746
   Antiloopstraat 43B 4817 LA Breda
   wouter@groeienherstel.com

    Wat is jouw verhaal?

    Of je nu een vraag hebt, je verhaal kwijt wilt of wilt weten wat ik voor je kan betekenen…

    Bel of stuur je bericht.

    (+31) 6 48757746

    Contactformulier

    Jouw naam *

    Jouw e-mailadres *

    Onderwerp

    Waar wil je het over hebben? *

    Mijn contactformulier vraagt je om je naam en email-adres, zodat ik contact met je op kan nemen. Bekijk gerust mijn privacyverklaring om te zien hoe ik met je gegevens omga. Eerlijkheid en transparantie.

    Back to top